Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 4 augustus 2019

Masterclass 2019

Na het zomerreces is het weer tijd voor verdieping, meldt je aan voor D66 Delft Masterclass.

Welke maatregelen worden er in Delft genomen op het gebied van duurzaamheid en hoe ga je hier samen over het beste in debat? Wat speelt er bij de achterdeur van de coffeeshop en hoe is dit geregeld in de wet in regelgeving? Waar ligt op dit moment het Europees parlement van wakker en hoe gaan zij hiermee om?

Na het zomerreces pakken we de draad weer op en verdiepen we onze kennis met de D66 Delft Masterclass. Ben je maatschappelijke betrokken? Wil je meer te weten komen over actuele onderwerpen en tegelijker tijd je eigen vaardigheden verbeteren met behulp van ervaringsdeskundigen? Meld je dan nu aan via ons registratieformulier op de website voor de D66 Masterclass!

4 september Masterclass 1: Debatteer over duurzaamheid in Delft met Jonge Democraten en Raadsleden (Rietveld Theater, Delft 20:00- 21:30)

18 september Masterclass 2: Ga in gesprek met Boris Dittrich over de achterdeur van de coffeeshop en het experiment met een gesloten systeem. (Rietveld Theater, Delft 20:00- 21:30)

26 september Masterclass 3: In gesprek met Sophie in ’t Veld:  Reisgids voor een nieuwe Europese Unie. (Open, Vesteplein 100, Delft 20:00- 21:30)

8 oktober Masterclass 4: Coen Brummer geeft training over wat sociaal liberalisme is. Na afloop van de sessie ontvang je zijn boek ‘ Wat is Sociaal Liberalisme’ twv. 9,95. (Van Mierlo Stichting, Lange Houtstraat 11, Den Haag 20:00- 21:30)

21 november- Masterclass 5: Kevin Beenhouwer geeft training ‘Personal Branding’ + afsluitende borrel (Delft 20:20-22:00 )

Donderdag 21 november leren wij van Kevin Beenhouwer, manager Campagne & Communicatie van D66 Landelijk, hoe onszelf het beste in de schijnwerpers te zetten! In een actieve masterclass geven we aandacht aan personal branding, om vervolgens de masterclassreeks af te sluiten met een borrel.

Deze masterclass is open voor alle geïnteresseerden.

Kosten hele reeks: EUR 10,- (incl. het boek ‘ Wat is sociaal Liberalisme?’ van Coen Brummer en een drankje per avond)

Kosten per sessie: EUR 2,50 (incl. een drankje)

Meld je aan via ons registratieformulier op de website voor de D66 Masterclass!

Je hoeft geen lid te zijn van D66 om je in te schrijven voor de Masterclass 2019.