Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 25 april 2018

Harjo Schuurman en Melanie Oderwald worden commissielid voor D66 Delft

Na de installatie van de 5 gekozen raadsleden voor D66 Delft op 29 maart, zijn gisteravond ook twee nieuwe commissieleden van de fractie benoemd. Beide commissieleden zijn bekende gezichten binnen de partij. Harjo Schuurman was in de vorige periode al raadslid en Melanie Oderwald was tot eind vorig jaar afdelingsvoorzitter en tevens campagneleider voor de gemeenteraadsverkiezingen. Harjo zal zich net als in de vorige periode buigen over het Sociaal Domein, in het bijzonder Onderwijs, Jeugd, Zorg en Sport. Melanie krijgt de portefeuille Veiligheid, Dienstverlening/ICT en Bestuur. Ook zal zij de fractie vertegenwoordigen in de commissie Rekening en Audit. Met deze twee commissieleden is de fractie van D66 Delft weer op volle sterkte.