Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 20 april 2018

Martina Huijsmans kandidaat-wethouder D66 Delft

Martina Huijsmans is de kandidaat-wethouder voor het nieuwe college namens D66 Delft. Dat heeft de partij vrijdag bekendgemaakt. In het dagelijks leven is Martina teammanager project- en programmanagement voor de gemeente Leiden. Zij combineert al sinds maart 2014 met veel plezier haar werk als ambtenaar met raadslid voor D66, waarbij zij zich onder andere bezig heeft gehouden met Ruimtelijke Ordening en de Spoorzone.

Martina Huijsmans is 45 jaar oud en studeerde bouwkunde aan de TU Delft. Zij woont met haar partner en twee zoons sinds 2005 weer in Delft. Martina heeft een sterke combinatie van ervaring in de Delftse politiek en het aansturen van ambtelijke teams op gemeenteniveau. Door haar ervaring als leidinggevend ambtenaar én volksvertegenwoordiger doorleeft ze de verhoudingen tussen ambtenarenapparaat, college en Raad.

Met Martina denkt D66 de komende periode een waardevolle bijdrage aan een constructief college te kunnen leveren, kansen voor Delft te benutten en verder te bouwen aan een nog mooiere stad.